Tuesday, June 12, 2012

Keane Kecewa Kerana Kalah

Keane kecewa dengan kekalahan ke atas Crotia

ROBBIE KEANE mengakui rasa kecewa selepas permulaan buruk Ireland di Kejohanan Eropah 2012 di Poznan.  

 
Lebih dari 20,000 penyokong Ireland yang bertandang ke kejohanan telah melihat kekalahan pasukan mereka.  
 
Dan kapten pasukan, Keane memberitahu: "Saya berkongsi kekecewaan untuk penyokong kerana kami tidak memperolehi keputusan untuk mereka. Jaringan
gol sejurus sebelum dan selepas rehat separuh masa merupakan tamparan untuk kami."
 
Ireland mendakwa penyerang Everton, Nikica Jelavic dalam kedudukan ofsaid semasa beliau meletakkan Croatia mendahului 2-1 sejurus sebelum rehat.  
Bos Giovanni Trapattoni berkata: "Saya beritahu pengadil selepas ulangan TV menunjukkan gol itu dua ela ofsaid."
 
Croatia menjaringkan gol ketiga selepas rehat apabila percubaan mereka terkena kepala Shay Given.  
 
Ireland akan menentang juara dunia, Sepanyol malam Khamis ini sebelum berdepan Itali dalam perlawanan terakhir Kumpulan C.
 
Trapattoni menambah: "Kami tidak bermain dengan baik seperti yang biasa kami lakukan. Saya perlu menganalisis apa silapnya dan memutuskan jika saya perlu melakukan perubahan."
 
Top 10 Berita Hangat
 1. 'Anda sudah selesai Torres'
 2. Courtois: Saya tak bercakap dengan Mourinho tentang Chelsea
 3. AC Milan nilai tawaran £12.6 juta untuk Xabi Alonso
 4. Julio Cesar berahsia tentang langkah masa depan
 5. Barcelona letak tawaran musim panas £10 juta untuk Reina
 6. Galliani: Robinho mahu kekal di AC Milan
 7. Pengarah Juventus isyarat rundingan dengan ejen Tevez
 8. Fergie: Masa Depan Rooney Bukan Masalah Saya
 9. Hernanes Tidak Akan Ke Mana-Mana
 10. Krkic Menikmati Karier Pinjamannya Bersama Milan

 

Share this article : DIGGDigg it! FACEBOOKFacebook GoogleBuzzGoogle Buzz
 
 
 
 
 
© 2003 - 2011, Copyright www.wiselonline.com, All Rights Reserved 
Best View in 1024 x 768 with IE 7+ & Firefox 3.6 and above | Mobile Web Version